teisipäev, 17. aprill 2007

Eesti Aasta Eurooplane

Eesti Euroopa Liikumine kuulutas Rooma Lepingute aastapäeval ehk 25. märtsil välja konkursi Eesti AASTA EUROOPLASE leidmiseks ja tunnustamiseks.
Antava tiitliga soovitakse tunnustada neid eestlasi ja organisatsioone, kes on aasta jooksul andnud väärika panuse Eesti ja Euroopa suhete kujundamisse, toetanud kodanikuühiskonna arengut ning aidanud kaasa Eesti ühiskonna teadlikkuse tõstmisele Euroopast.
Varasematel aastatel on selle tiitli saanud kirjanik Jaan Kross (2006), Põllumajandusregistride ja Informatsiooni Amet PRIA (2005), Eesti Kodanik (2004), Avatud Eesti Fond, Postimehe ajakirjanik Erkki Bahovski, Eesti Raadio ajakirjanik Reet Valing, Saaremaa EuroHouse, Viljandi Maagümnaasium (2003); Eesti Üliõpilaskondade Liidu avaliku poliitika juht Rait Talvik ning Eesti põllumeeste esindaja Brüsselis Aivar Niinemäe (2002).

Tiitel antakse üle 9. mail Tallinnas Tammsaare pargis avalikul Euroopa Päeva tähistamise üritusel.

MTÜ Eesti Euroopa liikumine (EEL) on Euroopa integratsiooni toetav kodanikeühendus, mille eesmärk on läbi oma tegevusprogrammide arendada aktiivset ja avatud kodanikeühiskonda, aidata kaasa Eesti ühiskonna objektiivsele informeeritusele Euroopa arengutest ja võimalustest.

ON KOLM VÕIMALUST OMA ETTEPANEKU TEGEMISEKS:
1) laadida ettepanek failina aadressile http://konkurss.euroopaliikumine.ee
2) lähetada kiri postiga Estonia pst 5a, Tallinn 10143
3) saata e-kiri aadressile konkurss@euroopaliikumine.ee

Ettepanekuid oodatakse hiljemalt kolmapäevaks, 02. maiks 2007, kell 23.59.

(Artikkel SL Õhtulehest)

Kommentaare ei ole: