kolmapäev, 2. mai 2007

Euroopa puhtaks!

Triinu eelmisest postitusest sai juba lugeda piisavalt põhjuseid, miks tuleb metsa puhtana hoida. Aga ei tule puhtana hoida ainult metsi, vaid üleüldse kogu meid ümbritsevat loodust. Inimene viskab prügi maha ja mõtleb, et mis see üks sodi ikka teeb, ma teinekord ei viska. Aga nii ei mõtle ainult üks inimene, vaid paljud meist. Mina leian et suured asjad saavad alguse just väikestest tegudest. Kui ei viska mina maha sodi ja minu sõbrad, siis on maailm juba puhtam. Õhutades ka kõiki teisi üles loodust puhtana hoidma on loodetavasti näha ka tulemus.
Nii ongi meie koolis juba aastaid olnud kevadeti traditsioon koristada. Varem koristasime oma valla teeääri. Territoorium, mis kogu kooli peale ära koristati oli üsnagi suur: lausa terve vald vist. Aastate jooksul on meie koristus-ala väiksemaks jäänud. Eriti sel aastal, koristada on vaja ainult oma kooli territoorium ja selle ümbrus. Aga ka see on asi ja mõnes mõttes ongi võibolla nii õige, sest miks just koolilapsed peaksid korjama tee äärest teiste maha visatud sodi?
Meie kool on oma panuse igatahes juba andnud Euroopa puhtana hoidmisele :). Mitmed klassid on koolimaja ümbrust koristanud ja kena on näha puhast ja ilusat loodust endi ümber.

Kommentaare ei ole: